Visagie/Make-Up Workshops op locatie

 

Visagie en Make-up Workshops door Esthetisch Instituut Beauty4You Hamont-Achel Limburg op locatie bij jou thuis

 

Wat is visagie?

Visagie is een make-up methode die rekening houdt met uw gelaatskenmerken. Zo kan de vorm van jouw gezicht en eventuele aanwezigheid van littekens bepalen hoe jij wordt opgemaakt.

Voor en na visagie:

 

 

Wat doen wij voor jou?

Een visagiste is een gelaatskenner die door gebruik van de juiste make-up methode de goede, sterke kanten van jouw gezicht kan accentueren en de minder goede kanten kan corrigeren. Wij kunnen jou met behulp van professionele make-up producten van Artdeco een seizoensafhankelijke make-up geven. Ook is een make-up voor de rijpere huid mogelijk alsmede een speciale make-up voor brildragers of voor een fotosessie.

 

Individueel Make-up advies in het Estethisch Instituut Beauty4you Hamont-Achel Limburg

Tijdens deze sessie gaan we jou (1 op 1) uitleggen hoe jij jou het beste opmaakt en passen we de visagie technieken toe om jou er nog stralender uit te laten zien. We beginnen met camoufleren (roodheden, wallen, donkere kringen om de ogen, enz.),foundation, eventuele correcties, de juiste kleur en werkwijze van de oogmake-up, wenkbrauwen, blush en lippen. Voor de actuele prijs klik hier.

 

Workshop Make-up bij jou thuis of een andere locatie

Een workshop is in een groepje van 3 tot 15 personen op locatie, voor de actuele prijs klik hier (prijs is excl. reiskosten*). Hierbij gaan we eerst het gelaat reinigen en verzorgen en maken wij de helft van het gelaat op en ga je zelf de andere helft opmaken met kleuren die bij jou passen. Hierbij krijg je enkele tips over wat het beste bij jou past en kunnen we correcties (m.b.v. make-up) uitvoeren. Je krijgt een stappenplan zodat je thuis dezelfde werkwijze kunt uitvoeren. De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, naar gelang het aantal deelnemers. Op deze workshops is het ook mogelijk om de make-up, die bij jou past, aan te kopen. (Data op aanvraag!)
*binnen 10 km gratis, hierna € 0,30 extra per km.

Let op: enkel een individueel (1 persoon) make-up advies is mogelijk bij ons in het Instituut. Workshops zijn nooit in ons Instituut maar bij jou thuis of op een locatie die jezelf regelt.

 

Kinder Workshop Make-up en gelaatsverzorging Hamont-Achel Limburg op locatie

Leuk voor in de vakantie of als verjaardagsfeestje
Tijdens deze workshop gaan ze in stappen bij zichzelf met hulp van de schoonheidsspecialiste/visagiste:
- hun gelaat goed reinigen en verzorgen
- make-up aanbrengen, waarbij ze zelf de oogschaduw kleurtjes en de lippenstift mogen kiezenWat moet er klaar staan voor de workshop:
- een grote tafel met stoelen, voor ieder kind een werkplek en ruimte voor de schoonheidsspecialiste/visagiste
- per kind een kom met lauw/warm water en een washandje

De workshop is voor 4 tot 6 kids tussen 9 en 15 jaar en duurt ongeveer 2 uur (ligt aan hoeveel deelnemers) € 12,50 per persoon excl. reiskosten* (incl. producten die gebruikt worden tijdens de workshop en een bundeltje met een stappenplan). Data zijn op aanvraag.
*binnen 10 km gratis, hierna € 0,30 extra per km.

 

Bekijk hier onze prijslijst

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »