Microneedling huidverbetering

Hoe werkt Microneedling?

We gebruiken een handapparaatje met een verstelbare naaldkop, waarvan de naalddiepte (0.25mm - 2.5mm) kan worden aangepast aan de te behandelen huidconditie. De naalden veroorzaken een klein wondje aan het huidoppervlak en stimuleren de natuurlijke reactie van het lichaam om te genezen. Het behandelde gebied profiteert van de groei van nieuwe huidcellen die op hun beurt de textuur en het uiterlijk van de huid verbeteren.

De eerste roodheid treedt op wanneer de bloedplaatjes in het bloed reageren op de "wond". Het weefsel in het behandelde gebied zal regenereren (genezen). Er treedt een 'fibrotische reactie' op die nieuw collageen en weefselvorming genereert.

Verdoving is niet nodig.

Na de behandeling kunnen de reguliere werkzaamheden worden hervat.

microneedling beauty4you.be

Veelgestelde vragen:

Doet het pijn?

Het gevoel van Microneedling wordt vergeleken met een Microdermabrasie, een klein beetje ongemak - maar de reacties variëren van klant tot klant. Onze behandelaar controleert regelmatig jouw comfort tijdens de procedure.

Wat is het verschil tussen Microneedling en andere methoden van huidverjonging?

Microneedling is een niet-thermische en niet-ablatieve procedure. De behandeling kan worden uitgevoerd op alle huidtinten, waardoor het risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie of de vorming van fibrotisch littekenweefsel wordt verminderd.

Is de behandeling veilig?

Ja. Microneedling klinische behandelingen mogen alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde behandelaar onder strikte steriele procedure. Alle behandelingsmaterialen zijn voor eenmalig gebruik en steriel.

Welke aandoeningen kan Microneedling behandelen?

Microneedling behandelt verschillende aandoeningen, zoals:

- veroudering en rimpels

- zonneschade

- hyperpigmentatie & hypopigmentatie

- couperose

- problematische acne

- verwijde poriën

- milia

- keratosis pilaris

- littekens en verdikte huid, en meer.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Algemene verjonging kan worden bereikt in slechts drie behandelingen. Voor aandoeningen zoals littekens en striae zijn echter minimaal vijf behandelingen nodig. Afhankelijk van de aandoening worden de behandelingen gemiddeld om de 4-8 weken uitgevoerd.

Hoe snel zal ik resultaten zien?

Na één klinische Microneedling-behandeling zijn al resultaten zichtbaar, maar er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Het regeneratieproces gaat door tot 24 maanden na de behandeling.

Wat is de downtime na de behandeling?

Plaatselijke roodheid kan tot 2 dagen na de behandeling aanhouden voor gevoelige huidtypes. Minerale make-up kan 24 uur na de behandeling worden gebruikt om zichtbare roodheid te verminderen. De meeste cliënten kunnen onmiddellijk na een Microneedling-behandeling hun normale activiteiten hervatten.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een Microneedling behandeling voor het gezicht duurt over het algemeen 45-60 minuten.

Wanneer mag er geen Microneedling toegepast worden?

-zwangerschap

-huidkanker/vlekjes met onbekende oorzaak

-ziektegevoel en/of koorst

-koortslip

-bloedverdunners

-vertraagde wondgenezing

-actieve acné

-huiduitslag

-eczeem

-huidschimmels

-actieve huidinfecties

VOOR- EN NAZORG MICRONEEDLING

Bekijk hier onze prijslijst

 

 

Microneedling behandeling in de omgeving van Noord-Limburg o.a. Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer, Kaulille, Antwerpen en Valkenswaard.

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »