Medische en esthetische pedicure behandeling

 

 

Een persoonlijk gespecialiseerde voetverzorging, zowel medisch als esthetisch bij Esthetisch Instituut Beauty4you in Hamont-Achel Limburg.

 

Een normale pedicure behandeling bestaat uit diverse onderdelen. In alle fasen is een optimale hygiёne gewaarborgd.

Een behandeling begint met het desinfecteren van de voeten en onze instrumenten. Daarna volgt een grondig onderzoek, en afhankelijk van wat uw voeten nodig hebben, nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, kloven en ingroeiende nagels, schimmel/kalknagels behandelen, enz. De behandeling wordt afgesloten met een onderbeen en voetmassage met een hydraterende crème.

Indien gewenst kunnen de teennagels met gellak of nagel lak mooi afgewerkt worden. Dit dient vooraf afgesproken te worden in verband met een langere behandelduur.

Als medisch pedicure zijn we hoger en breder opgeleid en kunnen we ook zogenaamde risicovoeten behandelen. Hieronder vallen de diabetische, reumatische, oudere en spastische voet. Ook hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie, reparatie technieken, orthesiologie en antidruk technieken. Zo vergroten wij de behandelmogelijkheden van de complexere voet en nagelproblemen.

Als medisch pedicure werken we volgens vastgestelde richtlijnen en weten we wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelende) arts.

Specialisaties

  • Diabetische voet
  • Reumatische voet
  • Spastische voet
  • Oudere voet
  • Nagelregulatie (nagelbeugels) bij ingroeiende teennagels
  • Reparatie technieken
  • Orthesiologie
  • Antidruk technieken
  • Wij zijn een erkend verkooppunt van SHOEFRESH een schoenreiniger en droger, desinfecteer jouw schoenen! Voor meer info klik hier.

Mogelijkheden (wij voeren al onze behandelingen uit in ons instituut in Achel, wij komen niet aan huis):

-Medisch Pedicure/gespialiseerde voetverzorging incl. voetmassage 
-Spa voetverzorging om de huid goed te hydrateren (excl. pedicure)

-Nagelbeugel zetten bij ingroeiende of ingegroeide nagels (klik hier voor tips wat je zelf kunt doen bij ingroeiende teennagel)

Wat doet een Nagelbeugel?
Een nagelbeugel wordt gebruikt om de vorm van de teennagel te beïnvloeden. Vaak wordt dit gedaan om het ingroeien van de nagel tegen te gaan of te voorkomen. De teennagel kan soms krom gaan staan, waardoor er een soort ‘tunnel’ ontstaat. De zijkanten van de nagel drukken dan, zolang de nagel blijft groeien, steeds verder in de huid. Dit kan erg pijnlijk zijn. Een nagelbeugel zorgt ervoor dat de nagel weer recht wordt getrokken en de uiteinden van de nagel niet meer in de huid kunnen groeien. De nagelbeugel groeit uit met de nagel waardoor je, tot dat de nagel uitgegroeid is, geen last meer hebt.


-Kunstnagel/acryl bij nagel loslating (niet bij schimmelnagels/kalknagels/onychomycose)


-Ortheses

Een orthese voor de tenen is een hulpmiddel waarmee de stand van de tenen beïnvloed wordt. Een orthese wordt op maat gemaakt m.b.v. siliconen en wordt geplaatst tussen, op of onder de tenen. Hiermee kunnen de tenen bijvoorbeeld uit elkaar gehouden worden, zodat ze niet meer langs elkaar wrijven of kunnen de tenen in een andere richting gestuurd worden, waardoor ze niet meer tegen de schoen drukken tijdens het stappen. 

                            

                  
-Pedicure en nagellak                             
-Pedicure en gellak                                  
     

Klik hier voor onze prijslijst.

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Medisch Pedicure / Gespecialiseerde voetverzorging in de omgeving van Noord-Limburg o.a. Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer, Kaulille, Antwerpen en Valkenswaard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »