Microdermabrasie behandeling voor huidverjonging en huidverbetering bij Beauty4you in Hamont-Achel in het noorden van Limburg

 

Wat is Microdermabrasie bij het schoonheidssalon Beauty4you?

Microdermabrasie is een intensieve behandeling waarbij de bovenste huidlaag wordt gepeeld. Met behulp van een geavanceerd apparaat worden Microkristallen op de huid gestraald en deze worden ook weer weggezogen samen met de dode huidcellen, waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Door de variabele aanzuigkracht van het apparaat, die zwaarder of lichter afgesteld kan worden, worden de fibroblasten geactiveerd die in onze huid zorgen voor de versteviging. Dit is ideaal voor huidverjonging en huidverbetering. Dit resulteert in een mooie, gladde, stevigere en zachtere huid. In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings, fruitzuur peelings en laserbehandelingen vereist Microdermabrasie geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving en geeft geen allergische reacties. Het kan dan ook voor de gevoelige huidtypes en rond de ogen en rond de lippen toegepast worden.

 

Microdermabrasie is een ideale behandeling voor:

- Huidverslapping
- Fijne en diepe rimpels
- Pigmentvlekken
- Litteken (acne) behandeling
- Grove poriën
- Verstopte huid, mee-eters
- Grauwe huidskleur (vaak bij rokers)

Hieronder foto's voor en na 6 behandelingen in kuur: 1 keer per week gedurende 6 weken

Hoe gaat Microdermabrasie in zijn werk?

Tijdens de Microdermabrasie behandeling (duurt een klein uur) bij Beauty4you in Hamont-Achel gaan we eerst het gelaat reinigen met een milde reiniging, daarna wordt een fijne straal microkristallen (aluminiumoxide) door middel van vacuüm langs de huid gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een uiterst dun laagje van de opperhuid af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen, en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is Microdermabrasie een uitstekend doseerbare en controleerbare behandeling. Onze schoonheidsspecialiste is hier speciaal voor opgeleid en heeft al meer dan 17 jaar ervaring. Tijdens deze behandeling zijn epilaties en massages niet mogelijk. Na de Microdermabrasie behandeling wordt er een intensief verzorgend serum, aangepast aan jouw huidtype, d.m.v. ultrasoon in de huid gesluisd. We sluiten af met een verzorgende oogcrème en aangepaste dagcrème.

Is Microdermabrasie geschikt voor ieder huidtype:

De Microdermabrasie behandeling is veilig voor ieder huidtype en iedere huidskleur. De Microkristallen zijn vrij van parfum en chemicaliën. De overige producten die we gebruiken zijn ook geschikt voor de gevoelige huidtypes en zonder parfum. Er kan na een behandeling wat roodheid optreden, dit is vrij normaal en verdwijnt meestal binnen een dag. Deze behandeling is zowel geschikt  voor een oudere huid als een jonge huid.

Wat voor Huidreacties kan ik krijgen?

Je ziet direct na een behandeling dat jouw huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten en enigszins verbrand is. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot drie dagen na de behandeling rood zien en er kunnen zich na 3 a 4 dagen lichte schilfertjes vormen. Houdt hier rekening mee met het plannen van jouw afspraken. Na de Microdermabrasie behandeling kun je in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de Microdermabrasie behandeling, hierdoor kan de huid (nog) roder kleuren en warm(er) aanvoelen.

Hoe vaak moet ik Microdermabrasie laten doen?

Na jouw eerste Microdermabrasie behandeling zie je al duidelijk verschil, de huid ziet er frisser uit en voelt erg zacht aan. Om nog een beter resultaat te verkrijgen raden wij aan om minimaal 1 keer per week gedurende 6 tot 10 weken een Microdermabrasie behandeling te ondergaan. Dit omdat de huid zich moet herstellen na een Microdermabrasie behandeling en als dit binnen een week wordt herhaald dan heeft de huid nog niet genoeg tijd gehad om zich volledig te herstellen waardoor we dieper kunnen werken wat resulteert in een beter resultaat.

Hoe lang duurt een Microdermabrasie behandeling?

Een Microdermabrasie behandeling voor het hele gezicht (inclusief huidanalyse) duurt over het algemeen 40-50 minuten.

Wat moet ik na de Microdermabrasie behandeling doen?

Contra-indicaties. Wanneer mag u geen Microdermabrasie op de huid uit laten voeren?

Wat moet ik zelf doen om me voor te bereiden op een Microdermabrasie behandeling?

Bekijk hier onze prijslijst

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Microdermabrasie behandeling in de omgeving van Noord-Limburg o.a. Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer, Kaulille, Antwerpen en Valkenswaard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »