HydraDermabrasie / HydraFacial

HydraDermabrasie / HydraFacial

Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 2 tot 4 weken te herhalen. Aangezien jouw huid weer kan gaan verstoppen, waardoor jouw thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! We leggen je hieronder de behandeling uitgebreider uit.

Stap 1 Reinigen

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor een Melkzuur, Nicinamider en Glycerine. Deze zorgen ervoor dat de dode huidcellen die als dakpannen over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door “cementlagen” losgeweekt worden van elkaar. Het serum gaat namelijk deze “cementlagen” die we ook onze huidvetten noemen verweken. De dode huidcellen komen hierdoor minder vast te liggen. Daarna glijden we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.

Nu gaan we de huid Peelen. We werken met een combinatie van Glycerine en Salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn.

Stap 2 Extractie en Hydratatie

Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser. We gaan met een hogere vacüum de poriën leegmaken maar tegelijkertijd gaan we de huid hydrateren. Als je de HydraDermabrasie / HydraFacial behandeling elke 2-4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

Stap 3 Insluizing en bescherming

Met  het HydraDermabrasie / HydraFacial insluissysteem kunnen we een serum diep in je huid brengen, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. Wist je dat de zon (UVA-straling) de grootste veroorzaker van huidveroudering is? Zorg er daarom voor dat je elke dag zonnefactor (SPF30 of hoger) in jouw dagverzorging hebt. Door jouw huid goed te beschermen zal deze er gezonder en stralender uit zien. In dit serum gebruiken we ook Hyaluronzuur wat tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht bindt, het is een daarom een super vochtbinder en zorgt voor een betere vochtbalans (hydratatie) in jouw huid. Dit serum kan ook een lichte prikkeling geven omdat de antioxidanten de giftige stoffen in je huid beginnen aan te vallen. Deze giftige stoffen noemen we ook wel vrije radicalen. Ze zorgen namelijk dat je huid sneller gaat verouderen, dus de prikkelingen die je nu voelt zijn positief. Naast dit alles is het belangrijk dat je iedere dag minimaal 1,5 liter water drinkt en iedere dag SPF50 smeert op de huid ter bescherming van de UVA-stralen van de zon.

Afvalcontainer na de behandeling

We laten je zien wat er allemaal van je huid is afgekomen: dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat niet in de huid hoort. De HydraDermabrasie / HydraFacial serums die we gebruiken zijn doorzichtig en het troebele wat je nu ziet is jouw huid en afvalstoffen.

In kuurvorm krijg je de beste resultaten. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, die om de 10 à 21 dagen worden uitgevoerd, zodat jouw huid voldoende tijd heeft om te herstellen tussen de sessies. Wij raden onze Sothys producten aan om (tijdens een kuur) thuis te gebruiken voor nog beter en blijvend resultaat.

Om de huidconditie optimaal te behouden is het noodzakelijk om deze behandeling 1 keer per maand te herhalen. Het gladde resultaat, de gloed op de huid en de intense hydratatie houdt ongeveer 1 week aan. Fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken en andere onzuiverheden op de huid worden door deze behandeling verzacht en vermindert. Daarnaast hebben cliënten die een verstopte huid ervaren ook een onmiddellijke verbetering van de huidtextuur.

VOOR- EN NAZORG HydraDermabrasie / HydraFacial

Bekijk hier onze prijslijst

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

 

HydraFacial / HydraDermabrasie behandeling in de omgeving van Noord-Limburg o.a. Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Hechtel-Eksel, Bocholt, Bree, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer, Kaulille, Antwerpen en Valkenswaard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »