Visagie/Make-Up advies

 

Visagie en individueel make-up advies door Esthetisch Instituut Beauty4You Hamont-Achel Limburg

 

Wat is visagie?

Visagie is een make-up methode die rekening houdt met jouw gelaatskenmerken. Zo kan de vorm van jouw gezicht en eventuele aanwezigheid van littekens bepalen hoe jij wordt opgemaakt.

Voor en na visagie:

 

 

Wat doen wij voor jou?

Een visagiste is een gelaatskenner die door gebruik van de juiste make-up methode de goede, sterke kanten van jouw gezicht kan accentueren en de minder goede kanten kan corrigeren. Wij kunnen jou met behulp van professionele make-up producten van PUNE een seizoensafhankelijke make-up geven. Ook is een make-up voor de rijpere huid mogelijk alsmede een speciale make-up voor brildragers of voor een fotosessie.

 

Individueel Make-up advies in het Estethisch Instituut Beauty4you Hamont-Achel Limburg

Tijdens deze sessie gaan we jou (1 op 1) uitleggen hoe jij jou het beste opmaakt met de producten van PUNE en passen we de visagie technieken toe om jou er nog stralender uit te laten zien. We beginnen met camoufleren (roodheden, wallen, donkere kringen om de ogen, enz.),foundation, eventuele correcties, de juiste kleur en werkwijze van de oogmake-up, wenkbrauwen, blush en lippen. Voor de actuele prijs klik hier.

 

 

Bekijk hier onze prijslijst

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »