Diverse technieken; de voor- en nadelen.

 

 

Wat is Microblading?

Bij Microblading wordt het pigment in de wenkbrauwen met een klein speciaal ontworpen steriel kartelmesje ingekrast. Uiteraard gebeurt alles onder optimale hygiënische  omstandigheden.

Deze behandeling geeft het beste natuurgetrouw resultaat omdat elke stroke exact kan worden gepigmenteerd. Er is nauwelijks verschil met natuurlijke wenkbrauwen en daarom is deze methode zeer geschikt om bestaande wenkbrauwen aan te vullen.

Zoals bij alle permanente behandelingen ontstaan er kleine wondjes die goed verzorgd moeten worden. Na de eerste behandeling zal er na 6 weken een nabehandeling nodig te zijn om een optimaal resultaat te verkrijgen.

 

Wat is de hairstroke techniek?

Bij deze techniek wordt met een machine zeer fijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes in de wenkbrauw. Om meer kleur diepte te krijgen zijn diverse nabehandelingen noodzakelijk, al dan niet met meer pigment. Een wenkbrauw volgens deze techniek geeft een meer doorschijnend effect.

 

Wat is 3D techniek?

Deze techniek lijkt op een verdichte hairstroke-techniek. Hierbij worden er kortere hairstrokes dichter tegen elkaar gezet. Door het werken met verschillende behandelingen met verschillende pigmenten kan het resultaat verdicht worden.

 

Wat is schaduwtechniek?

Vroeger kleurde men de wenkbrauw donkerder in dan de eigen wenkbrauw. Het leek alsof de wenkbrauwen met een potlood waren ingekleurd. Als de pigmentatie te diep gezet werd was eerder sprake van een tatoeage die op termijn onnatuurlijke en niet egaal kleurde. Bij een nabehandeling kunnen deze wenkbrauwen van geval tot geval bijvoorbeeld met Microblading behandeld worden.

 

Wat is de Ombre wenkbrauwtechniek?

Hierbij combineert men alle bovenstaande technieken in meerdere behandelingen. Het resultaat oogt dan ook minder natuurlijk.

 

Esthetisch Instituut Beaut4you geeft de voorkeur aan Microblading.

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »