Microblading wenkbrauwen Permanente make-up

 

 

PERMANENTE MAKE-UP VOOR NATUURLIJK MOOIE WENKBRAUWEN  

Natuurlijk uitstralende wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel je schoonheid en zorgen voor expressie.

Ben je niet tevreden met je wenkbrauwen, of vind je ze niet mooi? Misschien heb je helemaal geen wenkbrauwen meer door veelvuldig epileren of vind je ze om een andere reden niet mooi? Ook wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt en wil je ze nog mooier hebben dan is ook een behandeling met permanente make-up een aanvulling. Dan is de Microblading techniek in Hamont-Achel, Limburg bij Esthetisch Instituut Beauty4you voor jou de ideale oplossing.

 

Techniek

Op basis van onze kennis, professionaliteit en ervaring gaat onze voorkeur uit naar de Microblading techniek, waarmee wij al veel tevreden klanten gemaakt hebben. Bij deze manuele techniek wordt door middel van ultrafijne krasjes in de huid en het aanbrengen van pigment onder de huid de zogenaamde hairstroke - een natuurlijk ogend "haartjeseffect"- tot stand gebracht. De perfecte manier voor het verfraaien of corrigeren van de wenkbrauwen. Door een goede voorbereiding van de wenkbrauwen vooraf en verzorging tijdens de behandeling is het zetten van permanente make-up bij Beauty4you bijna pijnloos! Het geheel gebeurt uiteraard onder strenge hygiënische omstandigheden.

Voor jou bestaat dus altijd de mogelijkheid voor een perfecte wenkbrauw na een behandeling bij Beauty4you in Hamont-Achel Limburg. Samen gaan we kijken naar de juiste kleur die het beste bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Ook meten we zorgvuldig de wenkbrauwen op en kijken we naar jouw gelaatsvormen.

 

Nazorg

Na de behandeling krijg je van ons een uitvoerige nazorginstructie en producten mee om de wenkbrauwen te verzorgen na de behandeling. De nazorginstructie moet goed opgevolgd worden. Door genezing laten na ongeveer 6 á 9 dagen kleine korstjes los. Dan is de wenkbrauwkleuring nog niet perfect. Na ongeveer 4 weken is pas echt iets van het resultaat te zien. Na in totaal zes weken genezing is een nabehandeling (dit is in de prijs inbegrepen) nodig om het resultaat te optimaliseren. 

Bekijk hier onze prijslijst

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel  011 74 94 36 of via SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »