Microblading wenkbrauwen Permanente make-up

 

 

PERMANENTE MAKE-UP VOOR NATUURLIJK MOOIE WENKBRAUWEN  

Natuurlijk uitstralende wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel je schoonheid en zorgen voor expressie.

Ben je niet tevreden met je wenkbrauwen, of vind je ze niet mooi? Misschien heb je helemaal geen wenkbrauwen meer door veelvuldig epileren of vind je ze om een andere reden niet mooi? Ook wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt en wil je ze nog mooier hebben dan is ook een behandeling met permanente make-up een aanvulling. Dan is de Microblading techniek in Hamont-Achel, Limburg bij Esthetisch Instituut Beauty4you voor jou de ideale oplossing.

 

Techniek

Op basis van onze kennis, professionaliteit en ervaring gaat onze voorkeur uit naar de Microblading techniek, waarmee wij al veel tevreden klanten gemaakt hebben. Bij deze manuele techniek wordt door middel van ultrafijne krasjes in de huid en het aanbrengen van pigment onder de huid de zogenaamde hairstroke - een natuurlijk ogend "haartjeseffect"- tot stand gebracht. De perfecte manier voor het verfraaien of corrigeren van de wenkbrauwen. Door een goede voorbereiding van de wenkbrauwen vooraf en verzorging tijdens de behandeling is het zetten van permanente make-up bij Beauty4you bijna pijnloos! Het geheel gebeurt uiteraard onder strenge hygiënische omstandigheden.

Voor jou bestaat dus altijd de mogelijkheid voor een perfecte wenkbrauw na een behandeling bij Beauty4you in Hamont-Achel Limburg. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Zorgvuldig meten de wenkbrauwen op en kijken we naar jouw gelaatsvormen en proberen we een zo symmetrisch geheel te creëren. We gaan samen met jou de juiste vorm en kleur afstemmen zodat je zeker weet wat jij wilt en wat bij jou past.

Wij raden aan om ongeveer een week op voorhand jouw wenkbrauwen te laten epileren bij Beauty4you, maak hiervoor een aparte afspraak bij onze schoonheidsspecialiste in het Esthetisch Instituut Beauty4you in Hamont-Achel Limburg.

 

Nazorg

Na de behandeling krijg je van ons een uitvoerige nazorginstructie en producten mee om de wenkbrauwen te verzorgen na de behandeling. De nazorginstructie moet goed opgevolgd worden. De wenkbrauwen zien er de eerste paar dagen na de behandeling erg donker uit, schrik hier niet van, dit is niet de uiteindelijke kleur. Door genezing laten na ongeveer 5 á 9 dagen kleine korstjes los. Nadat de korstjes eraf gevallen zijn is de kleur nog niet wat het eindresultaat gaat zijn. Na ongeveer 4 á 5 weken is pas echt iets van het resultaat te zien. Na in totaal zes weken genezing is een nabehandeling (dit is in de prijs inbegrepen) nodig om het resultaat te optimaliseren. 

Hier een paar foto's van hoe de wenkbrauwen er uit gaan zien na de microblading pmu wenkbrauwen behandeling tot 5 weken daarna.

Bekijk hier onze prijslijst

Maak een afspraak via mail [email protected] of bel, SMS of Whatsapp op +32 497 48 39 30

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »