Visagie/Make-Up Workshops op locatie

 

Visagie en Make-up Workshops bij Esthetisch Instituut Beauty4You in Hamont-Achel Limburg of op locatie

 

Wat is visagie?

Visagie is een make-up methode die rekening houdt met uw gelaatskenmerken. Zo kan de vorm van uw gezicht en eventuele aanwezigheid van littekens bepalen hoe uw wordt opgemaakt.

Voor en na visagie:

 

 

Wat doen wij voor u?

Een visagiste is een gelaatkenner die door gebruik van de juiste make-up methode de goede, sterke kanten van uw gezicht kan accentueren en de minder goede kanten kan corrigeren. Wij kunnen u met behulp van professionele make-up producten van Artdeco een seizoensafhankelijke make-up geven. Ook is een make-up voor de donkere of rijpere huid mogelijk alsmede een speciale make-up voor brildragers of voor een fotosessie.

 

Individueel make up advies

In deze 2 uur durende sessie gaan we u uitleggen hoe u zich het beste opmaakt en passen we de visagie technieken toe om u er nog stralender uit te laten zien. We beginnen met camoufleren (roodheden, wallen, donkere kringen om de ogen, enz.),foundation, eventuele correcties, de juiste kleur en werkwijze van de oogmake-up, wenkbrauwen, blush en lippen.

 

Workshop make up

Een workshop is in een groepje van 4 tot 12 personen op locatie (prijs is excl. reiskosten*). Hierbij gaan we eerst het gelaat reinigen en verzorgen en maken wij de helft van het gelaat op en gaat u zelf de andere helft opmaken met kleuren die bij u passen. Hierbij krijgt u enkele tips over wat het beste bij u past en kunnen we correcties (m.b.v. make-up) uitvoeren. U krijgt een stappenplan zodat u thuis dezelfde werkwijze kunt uitvoeren. De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, naar gelang het aantal deelnemers. Op deze workshops is het ook mogelijk om de make-up, die bij u past, aan te kopen. (Data op aanvraag!)
*binnen 10 km gratis, hierna € 0,30 extra per km.

 

Kinder Workshop make-up en gelaatsverzorging op locatie

Leuk voor in de vakantie of als verjaardagsfeestje
Tijdens deze workshop gaan ze in stappen bij zichzelf met hulp van de schoonheidsspecialiste/visagiste:
- hun gelaat goed reinigen en verzorgen
- make-up aanbrengen, waarbij ze zelf de oogschaduw kleurtjes en de lipgloss mogen kiezen

Wat moet er klaar staan voor de workshop:
- een grote tafel met stoelen, voor ieder kind een werkplek en ruimte voor de schoonheidsspecialiste/visagiste
- per kind een kom met lauw/warm water en een washandje

De workshop is voor 4 tot 6 kids tussen 10 en 15 jaar en duurt ongeveer 2 uur (ligt aan hoeveel deelnemers) € 12,50 per persoon excl. reiskosten* (incl. producten die gebruikt worden tijdens de workshop en een bundeltje met een stappenplan). Data zijn op aanvraag.
*binnen 10 km gratis, hierna € 0,30 extra per km.

 

Bekijk hier onze prijslijst

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »