Permanente wenkbrauwen

 

 

PERMANENTE MAKE-UP VOOR NATUURLIJK MOOIE WENKBRAUWEN  

 

Natuurlijk uitstralende wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel je schoonheid en zorgen voor expressie.

Ben je niet tevreden met je wenkbrauwen, of vind je ze niet mooi? Misschien heb je helemaal geen wenkbrauwen meer door veelvuldig epileren of vind je ze om een andere reden niet mooi? Dan zijn de permanente wenkbrauwen volgens de Microblading techniek bij Esthetisch Instituut Beauty4you voor jou de ideale oplossing.

Wanneer jouw wenkbrauwen niet perfect zijn en je wilt dat juist graag, dan is een professionele permanente make-up behandeling door Beauty4you de ideale uitkomst! Ook wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt en wil je ze nog mooier hebben dan is ook een behandeling met permanente make-up een aanvulling. Ook dan ben je bij Beauty4you op het juiste adres.

 

Technieken

Hier hebben wij de voor en nadelen van de actuele technieken voor je op een rijtje gezet. Op basis van onze kennis, professionaliteit en ervaring gaat onze  voorkeur uit naar de Microblading techniek, waarmee wij al veel tevreden klanten gemaakt hebben. Door een goede voorbereiding van de wenkbrauwen vooraf en verzorging tijdens de behandeling is het zetten van permanente make-up bij Beauty4you niet erg pijnlijk!

Voor jou bestaat dus altijd de mogelijkheid voor een perfecte wenkbrauw na een behandeling bij Beauty4you. Bij alle technieken wordt in de huid gewerkt waardoor een soort schaafwondje ontstaat. Het geheel gebeurt uiteraard onder strenge hygiënische omstandigheden.

Altijd wordt begonnen met een zorgvuldige opmeting van het gelaat:

 

Nazorg

Na de behandeling krijg je van ons een uitvoerige nazorginstructie en producten mee om de wenkbrauwen te verzorgen na de behandeling. De nazorginstructie moet goed opgevolgd worden. Door genezing laten na ongeveer 6 á 9 dagen kleine korstjes los. Dan is de wenkbrauwkleuring nog niet perfect. Na ongeveer 4 weken is pas echt iets van het resultaat te zien. Na in totaal zes weken genezing is een nabehandeling nodig om het resultaat te optimaliseren. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »